13th Forum for Agricultural Policy Research in North East Asia

GUIDELINES FOR PARTICIPANTS

□May 30 (Wed.), 2018

OFlight Schedule (Arrival at Jeju Airport from China & Japan)

IAED/CAAS

Beijing $08:25 \rightarrow Busan 11:45$ CA129

Busan $14:40 \rightarrow \underline{\text{Jeju } 15:40}$ OZ8115

PRIMAFF

Tokyo 09:45 \rightarrow Jeju 12:25 KE718

OAirport Escort (By our staff with van)

IAED/CAAS & KREI

Jeju airport 16:10 \rightarrow Kensington Hotel Jeju 17:10

PRIMAFF

Jeju airport 13:00 → Jedong Ranch 14:00

 $15:30 \rightarrow \text{Kensington Hotel Jeju } 17:00$

OHotel (Stay 3 nights, Breakfast included)

Kensington Hotel Jeju

Address: 60, Jungmun Gwangwang-ro 72beon-gil, Seogwipo, Jeju-do, Korea

TEL: 064-735-8900 FAX: 064-735-8940

OWelcome Dinner Place Depart

Depart time: 17:50

Place: Jeju sea food restaurant "Keun Gaetmul Hwejib"

Menu: Sashimi course cuisine

X Please check the "Welcome Dinner sitting plan" in the back page

□May 30 (Wed.), 2018

WELCOME DINNER SITTING PLAN

KREI PARK Hyungho	KREI CHOI HeJu	KREI HAN Taenyung	KREI KOO Ja-Choon	LIM Chae Hwan Chinese Speaker	KREI PARK Dae-Shik	KREI DG KIM Chang Gil	KREI CHUNG chung-gil	KREI KIM JongIn Japanese Speaker	KREI MA Sang- Jin	KREI AN Seok	KREI LIM soohyun
IAED XIA Ying	IAED ZHONG Yu	IAED LYU Kaiyu	IAED CHEN Yangfen	IAED HU Xiangdong	IAED DG YUAN Longjiang	PRIMAFF DG Hayami SATO	PRIMAFF Atsuyuki UEBAYASH	PRIMAFF Tsutomu MATSUHISA	PRIMAFF Yukisato YOSHIDA	PRIMAFF Ryuichi FUKUDA	PRIMAFF Mayumi SATO

-Time: 18:00~20:00

-Place: Jeju sea food restaurant "Keun Gaetmul Hwejib"

-Menu: Sashimi course cuisine

13th FANEA International SYMPOSIUM

Title: Improving Labor Force and Rural Welfare for Enhancing Competitiveness

☐ Presenters and Discussants

Session	Improving Workforces for Strengthening Agricultural and Rural									
1	Present er	Title	Discussant							
KREI	MA Sang-Ji n	Agriculture innovation& Young Beginning Farmers	CHUNG chung-gil							
IAED	CHEN Yangfen	Increasing Labor Productivity to Strengthen Agricultural Competitiveness: Comparison and Policy Implications from Major Agrarian Countries	ZHONG Yu Tsutomu MATSUHISA							
PRIMAFF	Mayumi SATO	Women's Participation in Family Farm Management: Analysis of the Current Situation by Census of Agriculture and Forestry in Japan								
Sossion	Rural Welfare									
Session		Rural Welfare								
Session 2	Present er	Rural Welfare Title	Discussant							
			PARK							
2	er An	Title Health of Older Adults in Rural Areas and Their Use of								

\square 13th FANEA Symposium Schedule

Category	Time	Lead Time	Contents							
	09:30–10:00	30min.	Registration							
Opening	10:00–10:15	15min.	[Opening Speech] KIM Chang gil (KREI Director General) YUAN Longjiang (CAAS/IAED Director General) Hayami SATO (PRIMAFF Director General)							
Session	Session 1: Improving Workforces for Strengthening Agricultural and Rural									
	10:15–10:40	25min.	Agriculture innovation& Young Beginning Farmer Presenter: MA Sang-Jin (KREI)							
Presentation of Session 1	10:40–11:05	25min.	Increasing Labor Productivity to Strengthen Agricultural Competitiveness: Comparison and Policy Implications from Major Agrarian Countries Presenter: CHEN Yangfen (CAAS/IAED)							
	11:05–11:30	25min.	Women's Participation in Family Farm Management: Analysis of the Current Situation by Census of Agriculture and Forestry in Japan Presenter: Mayumi SATO (PRIMAFF)							
Break	11:30–11:45	15min.	COFFEE BREAK							
Discussion	11:45–12:30	45min.	[Session 1 Discussion] Chairman: YUAN Longjiang (CAAS/IAED Director General) Discussant: CHUNG chung-gil (KREI) ZHONG Yu (CAAS/IAED) Tsutomu MATSUHISA (PRIMAFF)							
	12:30–12:45	15min.	Q & A							
Lunch	12:45–14:15	90min.	lunch Buffet * Each DG & Communicator Have a lunch in separate room,							
DG Meeting	13:45–14:15	30min.	DG Meeting * Participants shall be limited tp 2~3 person in each country including DG							

Session	2: Rural W	elfare						
Presentation of Session 2	14:15–14:40	25min.	Increasing Farming with Disabled People and Its Impact on Rural Community Presenter: Yukisato YOSHIDA					
	14:40–15:05	25min.	An Analysis of China's Rural Welfare from the Perspective of Basic Supply of Public Service in the Rural Areas Presenter: XIA Ying					
	15:05–15:30	25min.	Health of Older Adults in Rural Areas and Their Use of Medical and Welfare Services Presenter: An Seok					
Break	15:30–15:45	15min.	TEA BREAK					
Discussion	15:45–16:30	45min.	[Session 2 Discussion] Chairman: Hayami Sato (PRIMAFF) Discussant: PARK Dae-Shik (KREI) LYU Kaiyu (CAAS/IAED) Ryuichi FUKUDA (PRIMAFF)					
	16:30–16:45	15min.	Q & A					
Closing	16:45–17:00	15min.	[Closing Speech] Hayami SATO (PRIMAFF Director General) YUAN Longjiang (CAAS/IAED Director General) KIM Chang gil (KREI Director General)					
Commemorative Photography								
Symposium Dinner Party	18:00–20:00	2hours	[Dinner Party] Place: Halla hall in first basement floor in Kensington Hotel Jeju Menu: Western course cuisine					

^{*} Please check the Sitting plan in back page (Presentation / Discussion / DG meeting)

 $[\]ensuremath{\,{}^{st}}$ PPT files are contained symposium computer including Dr. Mayumi SATO's revised file

FIELD TRIP

Morning plan



Afternoon plan



- * In the filedtrip, participants be provided interpretation service (equipment and interpreter)
- * Wearing sneakers is recommended in the field trip for your dress shoes and foot
- * In Dinnner time, for each institution, each separate room is provided for their group's time.
- * After Filedtrip, formal FANEA events are finished. Each group has their own time.

□June 2 (Sat.), 2018

OAfter Filedtrip, formal FANEA events are finished. Each group has their own time including returning to their country

OHotel Limousine Bus information

- •Hotel -> Airport 10:00/ 12:00/ 15:00
- •This is a complimentary service for the guests at the hotel.
- Reservationisunavailableandweacceptpassengersonafirst-come-first-servebasis.
- Pleasearrive by 5 minutes before the scheduled departure.

Arrival at Jeju Airport in about 1 Hour from the hotel

OAirport Limousine Bus Information

· If you want Airport Limousine Bus, just contact Concierge service.

Hotel Concierge service will bring you to the bus station in about 5minutes.

- · Airport Limousine Bus Operation interval is 20minutes.
- ·Airport Limousine Bus Cost is 5000won (about 5\$)
- * Emergency Contact (Cellular Phone) Available Duration: From May 30 to June 1, 2018

For the Participants of IAED/CAAS

+82-(0)10-9218-3590 (Researcher LIM Chae Hwan, Chinese Speaker)

For the Participants of PRIMAFF

+82-(0)10-4757-0287 (Dr. KIM Jong In, Japanese Speaker)

PRESENTATION SITTING PLAN

Screen

Podium (Address)

Presenter 1 Pre		AED enter 2 ession	PRIMAFF Presenter 3 1 Session		IAED DG	KREI	DG	PRIMAFF DG
IAED Discussant 1 Session	Disc	REI cussant ession	PRIMAFF Discussant 1 Session		IAED Researcher	2000	KREI Researcher	
The second secon		PRIMAFF nter 5 Presenter 4 assion 2 Session			IAED Discussant 2 Session	t Discu 2 Ses	issant	PRIMAFF Discussant 2 Session
Audience	Audience	Audience	Audience	A I S	Audience	Audience	Audience	Audience
Audience Audience		Audience	Audience	S L E	Audience	Audience	Audience	Audience
Audience Audience		Audience	Audience		Audience	Audience	Audience	Audience
Audience Audience		Audience	Audience		Audience	Audience	Audience	Audience
Audience	Audience	Audience	Audience		Audience	Audience	Audience	Audience
Audience	Audience	Audience	Audience		Audience	Audience	Audience	Audience
		Interpretation	Interpretation		Interpretation	Interpretation		

DISCUSSION SITTING PLAN

Screen

Pres	senter	Presente	er	Presenter	Chairman	Discussant	Discussant	Discussa	nt	
KREI Presenter 1 1 Session		IAED resenter 2		PRIMAFF Presenter 3 1 Session		IAED DG	KREI	DG	PRIMAFF DG	
IAED Discussant 1 Session		KREI Discussant 1 Session		PRIMAFF Discussant 1 Session		IAED K Researcher Rese		100	PRIMAFF Researcher	
KREI Presenter 6 2 Session		IAED Presenter 5 2 Session		PRIMAFF Presenter 4 2 Session		IAED Discussant 2 Session	KRI Discu 2 Ses	ssant	PRIMAFF Discussant 2 Session	
Audience	Audienc	e Aud	ience	Audience	A I S	Audience	Audience	Audience	Audienc	
Audience	Audienc	e Aud	ience	Audience	L E	Audience	Audience	Audience	Audienc	
Audience	Audienc	e Aud	ience	Audience		Audience	Audience	Audience	Audienc	
Audience	Audienc	e Aud	ience	Audience		Audience	Audience	Audience	Audienc	
Audience	Audienc	e Aud	ience	Audience		Audience	Audience	Audience	Audienc	
Audience	Audienc	e Aud	ience	Audience		Audience	Audience	Audience	Audienc	
		Interp	retation	Interpretation		Interpretation	Interpretation			

DG MEETING

	KREI Researcher	KREI DG	KREI Researcher	
Japanese Interpreter				Chinese Interpreter
PRIMAFF DG				IAED DG
PRIMAFF Researcher				IAED Researcher
PRIMAFF Researcher				IAED Researcher

-Time: 13:45~14:15 (30min.)

-Place: Marine Hall Seperate Room

-Participants shall be limited $2\sim3$ person in each country including DG